22 • 07 • 2024

Vēl līdz 26. jūlijam var iesniegt piedāvājumu mežsaimniecisko darbu konkursam

jaunaudzu aizsardziba2

Tuvojas piedāvājumu iesniegšanas termiņš – 26. jūlijs –, līdz kuram darbu veicēji ar mežkopības darbu pieredzi vai bez tās var pieteikties AS “Latvijas valsts meži” (LVM) izsludinātajā atklātajā konkursā “Meža atjaunošanas, kopšanas un aizsardzības pakalpojumu sniegšana 2025.–2027. gadā”. Konkursā tiks iepirkta sešu mežsaimniecībai raksturīgu pakalpojumu sniegšana astoņos LVM reģionos.

Konkursa rezultātā LVM kopā ar pakalpojuma sniedzējiem veiks meža stādīšanu 16 925 ha apjomā, atjaunoto meža platību papildināšanu 2 545 ha apjomā, atjaunoto meža platību agrotehnisko kopšanu 57 635 ha apjomā, jaunaudžu kopšanu 53 790 ha apjomā, atjaunoto meža platību aizsardzību 31 025 ha apjomā un jaunaudžu stumbru aizsardzību 7 455 ha apjomā. Piedāvājums jāiesniedz elektroniskajā iepirkumu sistēmā (EIS) līdz 26. jūlija plkst. 10.00.

“Šogad iepirkums tika izsludināts agrāk nekā parasti. Ikviens, kurš plāno iesniegt piedāvājumu, aicināts  to neatlikt uz pēdējo dienu. Ja piedāvājums tiks sagatavots un iesniegts pirms termiņa beigām,  līdz termiņa beigām iespējams piedāvājumu vēl precizēt, mainīt vai arī atsaukt. Turpretim piedāvājumu iesniegšanu atliekot uz pēdējo dienu, sistēmas darbības vai interneta pārklājuma traucējumu dēļ to var arī neizdoties  iesniegt.

Sagatavojot un iesniedzot piedāvājumu, pakalpojuma sniedzēji aicināti  apzināt savas reālās tehniskās spējas un pieejamo cilvēku resursu, kas tiks iesaistīts darbu izpildē. Tāpat ne mazāk svarīgi ir aprēķināt sava pakalpojuma sniegšanas cenu, par kuru pakalpojuma sniedzējs  spēs paveikt uzņemtās saistības,” skaidro LVM mežkopības darbu eksperts Juris Katrevičs.

Iepirkuma dokumenti

Ja ir radušies jautājumi par konkursa priekšmetu saistītiem jautājumiem, interesenti aicināti sazināties ar Jāni Kažemaku (25749670,Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.) vai Lauri Ropāju (29394448,Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.). Savukārt juridiskos jautājumos ar Ilzi Birkmani (25449173,Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.) vai Eviju Vaivodi (20215597,Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.).

Lasīt vairāk: