10 • 09 • 2013

STUDĒ AR MEŽU STIPENDIJU

Lai veicinātu studējošo izaugsmi un izglītošanos meža jomā, AS „Latvijas valsts meži” arī šogad izsludina stipendiju konkursu. Stipendijas tiks piešķirtas vides komunikācijas, dabas aizsardzības, ģeogrāfisko informācijas sistēmu un citu ar meža apsaimniekošanu saistītu jomu augstskolu studentiem, kā arī īpašas stipendijas iegūt varēs Ogres Valsts tehnikuma izcilākie audzēkņi.

LVM stipendijām var pieteikties dažādu jomu studenti, kuri apgūst mežzinātni, meža ekoloģiju, vides komunikāciju un izglītību, meža selekciju un audu kultūru, meža apsaimniekošanas plānošanu, mežistrādes vadību, meža infrastruktūru, ģeoloģiju, koksnes pārstrādi, ģeogrāfiskās informācijas sistēmas, loģistikas pārvaldību u.c. Tā ir iespēja paaugstināt  studējošo motivāciju savu prasmju un iemaņu attīstīšanai.

Tāpat konkurss ir atvērts 2. kursa Ogres Valsts tehnikuma izcilākajiem audzēkņiem, kas mācās, lai kļūtu par mežsaimniecības tehniķiem, meža mašīnu operatoriem un meža mašīnu mehāniķiem. 1. kursa audzēkņiem tiek piešķirtas veicināšanas stipendijas, kuras tiek izmaksātas mācību gada 2. semestrī.

 

Dokumentus lūdzam sūtīt līdz 2013. gada 20. septembrim uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. (augstskolu studentiem), Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. (OVT audzēkņiem) ar norādi, kādai specializācijai tie tiek sūtīti. Uzziņas pa tālruni 67611764.

Nākamajam atlases posmam tiks virzīt tikai nolikumā noteiktā kārtībā sagatavoti un iesniegti dokumenti.  Pēc pieteikumu izskatīšanas pretendenti tiks aicināti uz īsu sarunu, kurā tiks lūgti izklāstīt savu nākotnes redzējumu par studijām augstskolā un turpmākajiem plāniem.

 

Nolikums augstskolu studentiem - ŠEIT.

Pieteikums augstskolu studentiem - ŠEIT.

 

Nolikums Ogres Valsts tehnikuma audzēkņiem - ŠEIT.

Pieteikums Ogres Valsts tehnikuma audzēkņiem - ŠEIT.

 

 

 

 

 

 Nolikums_stipendijas_augstsk_2013.docx 

 Nolikums_stipendijas_OVT_2013.docx 

 Pielikums_pieteikums_stipendija_augstskolas_2013.docx 

 Pielikums_pieteikums_stipendijai_OVT_2013.docx