26 • 09 • 2023

LVM izsludina konkursu kokmateriālu pārvadājumu pakalpojumu sniegšanai

Lai nodrošinātu kvalitatīvas un savlaicīgas kokmateriālu piegādes klientiem, AS “Latvijas valsts meži” (LVM) izsludinājusi atklātu konkursu “Kokmateriālu ar garumu līdz 16 metriem pārvadājumu pakalpojumu sniegšana 2023.–2025. gadā, slēdzot vispārīgo vienošanos”. Piedāvājumu konkursam var iesniegt elektronisko iepirkumu sistēmā (EIS) līdz 2023. gada 16. oktobra pulksten 11.00.

Lai piedalītos iepirkumā, pretendenta turējumā ir jābūt vismaz vienam kravas cauruļvedējam vai kravas seglu vilcējam, kas ražots atbilstoši “EURO III drošo” vai augstākām kravas automobīļu ekoloģijas un drošības sertifikāta prasībām.

stabved pataa

“Kokmateriālu pārvadājumu konkursu organizējam, lai LVM klientiem laikus un kvalitatīvi piegādātu stabu koksni un būvbaļķus. No šādiem, līdz pat 16 metriem gariem kokmateriāliem, mūsu klienti ražo elektrības un komunikāciju pārvades stabus, kā arī koka ēku konstrukcijas. To sekmīgai pārvadāšanai, nepieciešami pakalpojumu sniedzēji ar atšķirīgu transportu, jo ar standarta kokvedējiem tik garus kokmateriālus  nav iespējams pārvadāt,” skaidro “LVM Mežsaimniecība” transporta plānošanas vadītājs Jānis Vipulis.

 IESNIEGT PIEDĀVĀJUMU EIS 

Plānotais vispārīgās vienošanās darbības termiņš ir no 2023. gada 1. novembra līdz 2025. gada 31. oktobrim.