28 • 02 • 2022

AS “Latvijas valsts meži” paplašina minerālo materiālu ražošanu

paplsina razosanu

Augot pieprasījumam pēc minerālo materiālu maisījumiem, “LVM Zemes dzīles” 2022. gada janvārī izveidojusi otro mobilo ražošanas līniju, kas nodrošina iespēju ražošanas darbus pašu spēkiem veikt divos karjeros vienlaikus un operatīvāk reaģēt uz klientu vajadzībām.

“Minerālo materiālu maisījumu ražošanas darbi, izmantojot savus resursus, ļauj būt ātrākiem un precīzākiem. Ievērojot kontrolēta ražošanas procesa prasības “2+” sistēmā, kas ir sertificēts 50 LVM apsaimniekotajās derīgo izrakteņu ieguves vietās, ražojam minerālos materiālus un to maisījumus meža autoceļu un valsts ceļu būvniecībai atbilstoši nozares prasībām un standartiem. Ik gadu redzam pieaugošu pieprasījumu minerālajiem materiāliem un to maisījumiem, kuru izcelsme un kvalitāte ir ražotāja apliecināta,” stāsta “LVM Zemes dzīles” ražošanas vadītājs Kārlis Volfs.

AS “Latvijas valsts meži” apsaimnieko vairāk nekā 100 derīgo izrakteņu ieguves vietas visā Latvijas teritorijā. Visās derīgo izrakteņu ieguves vietās minerālo materiālu ieguve un to maisījumu ražošanas process ir atbilstošs būvizstrādājumu reglamentētās sfēras nosacījumiem un normatīvo aktu prasībām, kas klientiem garantē, ka derīgo izrakteņu ieguve un to pārstrāde tiek veikta atbildīgi un produkti ir atbilstoši nozares prasībām un standartiem.  Visas “LVM Zemes dzīles” derīgo izrakteņu ieguves vietas var aplūkot vietnē https://zemesdziles.lvm.lv/

Lasīt vairāk: