10 • 08 • 2021

LVM aicina ieinteresētos sadarbības partnerus uz sanāksmi

mezistrade

AS “Latvijas valsts meži” (LVM) izsludinātā konkursa “Meža atjaunošanas, kopšanas un aizsardzības pakalpojumu sniegšana 2022. – 2024. gadā” ietvaros aicina potenciālos pakalpojuma sniedzējus 18. augustā plkst. 14. pievienoties informatīvai tiešsaistes sanāksmei.

Potenciālo sadarbības partneru tiešsaistes sanāksme notiks “MS Teams” platformā un tās laikā LVM darbinieki informēs par nolikuma noteikumiem, pakalpojumu sniegšanas kārtību un sadarbības partneru aptaujas rezultātiem, kā arī sniegs papildu informāciju un atbildēs uz jautājumiem par nolikumu un piedāvājumu iesniegšanu, kas jāveic Elektronisko iepirkumu sistēmā (EIS) līdz 2021. gada 6. septembra pulksten 12.

 VAIRĀK PAR KONKURSU 

Lai piedalītos tiešsaistes sanāksmē, esošie LVM sadarbības partneri saņems  uzaicinājumu ar pieslēgšanās saiti, savukārt jaunie, potenciālie sadarbības partneri aicināti sanāksmei pieteikties, rakstot e-pastu LVM Mežkopības ražošanas vadītājam Laurim Ropājam Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Ieinteresētie darbu veicēji var slēgt līgumu uz vienu vai trim gadiem, veicot mežsaimnieciskos darbus 133 464 hektāru platībā. Konkursa ietvaros plānots veikt sešus mežsaimniecisko darbu veidus: meža stādīšana 14 530 ha apjomā; atjaunoto meža platību papildināšana 2 020 ha apjomā; atjaunoto meža platību agrotehniskā kopšana 43 545 ha apjomā; jaunaudžu kopšana 43 379 ha apjomā; atjaunoto meža platību aizsardzība 24 430 ha apjomā; jaunaudžu stumbru aizsardzība 6 560 ha apjomā.

Lasīt vairāk: