04 • 09 • 2017

AS “Latvijas valsts meži” darbinieki piedalās ziedojumu vākšanas akcijā

Otra elpa akcija 1

Kopīgi vienojoties labiem darbiem, AS “Latvijas valsts meži” (LVM) darbinieki augusta nogalē piedalījās ziedojumu vākšanas akcijā labdarības veikalam “Otrā elpa”.

No 21. līdz 25. augustam ikviens LVM darbinieks tika aicināts piedalīties labdarības akcijā un ziedot noderīgas lietas, piemēram, apģērbu, apavus, rotaļlietas un grāmatas. Atsaucība bija liela – akcijā piedalījās ne vien Rīgas klientu centra darbinieki, bet arī kolēģi no citiem Latvijas reģioniem.

Jautāta par to, kāpēc nolēmusi ziedot, administratore Maija Jukša teic: “Ziedojot noķeru divus zaķus reizē – atbrīvojos no lietām, kas manās mājās vairs nav aktuālas, un iepriecinu kādu, kam tās ir vairāk nepieciešamas. Ticu, ka tās nonāks īstajās rokās!”

Otra elpa akcija 2

“Ziedot un atbalstīt mums vajadzētu katru dienu, lai stiprinātu viens otru ikdienas gaitās. Labdarība negaida Ziemassvētkus, tā ir dzīva katru dienu, tāpēc es piedalos. “Otrā elpa” kā kustība man ir zināma jau sen, atbalstu šo ideju un ik pa laikam ziedoju lietas cilvēkiem, kuriem tās noderēs vairāk, vienlaicīgi atbalstot sociālos projektus. Tik vien tas prasa, kā visu iepakot un aizvest uz “Otrās elpas” veikalu, pretim saņemot kādu saldumu. Lepojos ar manu darba devēju, kas aicina darbiniekus ziedot un paveikt labu darbu. Prieks!” stāsta LVM komunikācijas projektu vadītāja L. Sarkane.

“Otrā elpa” ir sociālās uzņēmējdarbības pionieris Latvijā, kas darbojas kopš 2009. gada. Veikala darbība balstās uz trīs pamatvērtību – labdarības, vides saudzēšanas un sociālās atbildības – mijiedarbību. Uzņēmuma misija ir būt par sabiedrības izvēlētu starpnieku labdarības projektu īstenošanā, tai skaitā veicinot sociālo vērtību izpratni, pozitīvas sociālās izmaiņas un vides saudzēšanu. Vairāk par labdarības veikalu lasi: www.otraelpa.lv.