25 • 07 • 2013

LVM DABAS PARKS TĒRVETĒ – DRAUDZĪGA ATPŪTAS VIETA ĢIMENĒM

Labklājības ministrijas rīkotajā konkursā par ģimenei draudzīgāko vietu atpūtas vietu, atkārtoti uzvarējis LVM dabas parks Tērvetē.

 Ar vienu dienu LVM dabas parkā Tērvetē varētu būt par maz, lai piedzīvotu un redzētu visu, ko piedāvājam gan lieliem, gan maziem apmeklētājiem. Takas un taciņas, kas caurvij parka teritoriju, izvedīs jūs īstā piedzīvojumā pasaku valstībā gan kājām ejot, gan braucot ar velosipēdu. Pa takām ērti var pārvietoties arī ar bērnu ratiņiem. Nav jāsatraucas arī, ja kājas sagurušas no staigāšanas, jo pa īpaši izveidotu maršrutu kursē Pasaku bānītis.

„LVM dabas parku Tērvetē ik gadu pilnveidojam: ar jaunām koka konstrukcijām aktīvajai atpūtai papildināts Atrakciju laukums, līdzās slejas Piedzīvojumu pils, bet maltīti var ieturēt vasaras kafejnīcā „Lutauša galds". Rūķīšu mežā rūķiem ir Rūķu sēta, kur Rūķu puika laipni izrādīs savu seno galdniecības instrumentu „ģimenīti", bet Rūķu māmiņa pastāstīs par rūķu paražām, niķiem un stiķiem. Ja māc izsalkums, „Bodītē" var iegādāt gardus kārumus. Vēlies palūkoties uz parku no putna lidojuma? Aicinām uzkāpt 39 metru augstajā Koka skatu tornī," aicina Laura Zalcmane, LVM dabas parka Tērvetē Informācijas centra vadītāja.

 

Vairāk informācijas www.mammadaba.lv.