15 • 07 • 2013

LVM SVEIC REKLĀMU KONKURSA CITA HOLIVUDA UZVARĒTĀJU

Šogad reklāmu konkursa „Cita Holivuda” ietvaros AS „Latvijas valsts meži” skolēniem deva uzdevumu izveidot reklāmas saukli un skici vides reklāmas plakātam, kurš popularizētu aktīvu atpūtu Latvijas valsts mežos. Šim uzdevumam tika iesūtīti 146 darbi, no kuriem labākais jau ir redzams EuroAWK vides reklāmas stendos Latvijas pilsētās. Laimīgā uzvarētāja ir Alise Pētersone no Mārupes vidusskolas.

 

Otrā no kreisās- uzvarētāja Alise Pētersone (Mārupes vidusskola), Inese Jansone (Īslīces vidusskola), Elva Lorence un Anna Marija Zīdere (Ādažu vidusskola).

 

AS „Latvijas valsts meži” sveica arī zīmējumu konkursa „Iestādi savu koku!” laureātus sākumskolas grupā. Konkursā 1. vietu ieguva Linda Konošķe no Īslīces vidusskolas 4. a klases.

 

Linda Konošķe un Luīze Helviga (Īslīces vidusskola), Katrīna Menke (Limbažu 3. Vidusskola), Viktorija Samuilova (Viļānu vidusskola).

 

Konkursu organizēja biznesa izglītības biedrība Junior Achievement – Young Enterprise Latvija. Tā mērķis bija sekmēt skolēnu izziņas prieku un darbību, rosinot radošo domāšanu, praktisko iemaņu pilnveidi, pētnieciskā darba prasmes saistībā ar ekonomikas pamatjēdzieniem un sabiedrības attīstības pamatprocesiem.