30 • 05 • 2013

"LATVIJAS VALSTS MEŽI" APBALVO VALSTS VIDES PROJEKTU OLIMPIĀDES UZVARĒTĀJUS

29. maijā notika Valsts Vides projektu olimpiādes uzvarētāju apbalvošana. Tajā piedalījās labāko projektu autori un skolotāji, kuri bija rosinājuši un atbalstījuši skolēnus projektu izstrādē. Šogad zelta medaļas ieguva Rīgas Zolitūdes ģimnāzijas 11. klases skolēns Iļja Leiko, kuru konsultēja skolotāja Olga Ķēniņa un Pumpuru vidusskolas 8. klases skolēns Rūdolfs Pļaviņš – konsultante skolotāja Vēsma Vijupe.

Abi skolēni jau bija atgriezušies no starptautiskās Vides projektu olimpiādes, kurā ieguva bronzas medaļas. Apbalvoto vidū bija arī skolēni no Zemgales vidusskolas, Rugāju novada vidusskolas, Tabores pamatskolas, Druvienas pamatskolas, Rudzātu vidusskolas, Aizputes vidusskolas, Balvu Valsts ģimnāzijas, Jaunpiebalgas vidusskolas, Vaiņodes vidusskolas, kā arī Cēsu Valsts ģimnāzijas, Rīgas 88.vidusskolas, Vecpiebalgas vidusskolas skolēni.

 

 

A/S Latvijas valsts meži atbalstīja šīs olimpiādes norisi, skolēnu un skolotāju apbalvošanu. Arī šoreiz bija sagādāti patīkami pārsteigumi gan skolēniem, gan skolotājiem. Tās bija iespējas tikties ar Cūkmenu, iesēt katram savu kociņu, pulcēties kopīgā kafijas pauzē un apmeklēt LU Botānisko dārzu, kā arī mājās aizvest spēli „Audzēsim mežu”.