03 • 09 • 2012

Lielauces ezera lomiem bagātā diena

Kārtējās Mammadaba spiningošanas sacensības, kas notika 1. septembrī, pierādīja, ka zivju nav maz, jo  pirmās un otrās vietas guvums jau bija rakstāms ar divciparu skaitli.

Diena bija kā radīta copei, debesis apmākušās, laiku pa laikam, kā nokaunējusies, parādījās kāda lietus pile, pūta vidēji stiprs rietumnieks. Pirmo vietu tāpat kā pirmajā kārtā pārliecinoši, ar vairāk nekā piecpadsmit kilogramiem zivju izcīnīja komanda „Asie āķi”, kurā startēja Juris Sivgals un Normunds Nordens, otrie palika liepājnieki Jānis Stepko un Andris Rusiņš – komanda „Spicie asari” ar gandrīz pudu smagu lomu, trešie „Salmo twich”, Dainis Saicans un Oskars Bērziņš ar puspudu smagu lomu. Te uzreiz jāsaka, ka šai komandai kopvērtējuma svaru kausus uz trešo vietu pacēla pirmajā kārtā noķertā lielākā zivs, jo punktu summa sanāca vienāda ar „LEV” komandas pārstāvjiem Viesturu Leiti un Alvi Rudzīti, viņiem godpilnā ceturtā vieta.

Lai arī spiningošanas maratons tuvojas beigām, tam piesakās jauni dalībnieki. Lielaucē otrajā posmā piedalījās un ar sacensībām apmierināti palika Gatis Lieldaudzietis un Ivars Lasmanis ar īsu, bet kodolīgu komandas nosaukumu – „Asari”.

 Gaidīsim visus copesmīļus nakamajās sacensībās Gulbju ezerā 8. septembrī.