21 • 05 • 2012

Mammadaba Multi rīti noslēdzošajā seansā top tīrā meža gleznas

Saulainajā 19. maija sestdienā noslēdzās Mammadaba Multi rīti seansu cikls, kurā skolotāja lomā iejutās Cūkmens. Mākslinieciskā gaisotnē tapa arī bērnu izveidotā meža gleznu galerija.

Trešais Mammadaba Multi rīti seanss tapis sadarbībā ar Francijas institūta Latvijā atbalstu. Pēdējā Multi rīti seansā bērni iepazinās ar Gastona un Kolinas pasaules izzināšanas sērijām franču animācijas filmā „Mana mazā mīļā planeta“. Pirms seansa bērni izveidoja kopīgu tīrā meža gleznu un sejas apgeznošanas darbnīcā sevī atdzīvināja dažādu meža dzīvnieku tēlus.

 

Mazie tika arī pie Cūkmena autogrāfa.

Katrs prata uzzīmēt savu tīro mežu.

Mammadaba Multi rīti pasākumu repertuārs un izglītojošās sadaļas mērķis ir ļaut bērniem saprast un pamanīt to, ka par darbu ir jārūpējas. Mammadaba ir laba un dāsna pret mums, tā ir visapkārt, tā rūpējas, un mums tai jāatbild ar to pašu. Mammadaba aicina baudīt saulaino laiku, atpūšoties Latvijas valsts mežos.

 

Informāciju sagatavoja:

 

Irēna Žabinska

AS "Latvijas valsts meži" Komunikācijas projektu vadītāja

Tālr: + 371 28381548

e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

www.lvm.lv