28 • 03 • 2012

Jautrie zaķi Bobs un Bobeks aicina uz Mammadaba Multi rītu

AS „Latvijas valsts meži” turpina izglītojošo bērnu pasākumu programmu Mammadaba Multi rīti un šoreiz kino seansā būs redzami populārie čehu animācijas varoņi – zaķis Bobs un Bobeks. Pirms seansa skatītājus apciemos darbīgie Lieldienu zaķi, un seju apgleznotājas ikvienam ļaus iejusties kāda meža dzīvnieka tēlā.

Mammadaba Multi rīti seanss ar animācijas filmu sērijām

„Bobs  un Bobeks, zaķi no burvju cepures”

notiek sestdien,  7. aprīlī plkst. 12.00

kinoteātra „Splendid Palace” Mazajā  zālē.

 

 

 

Bobs un Bobeks ir divi zaķi, kuri dzīvo burvju platmalē. Bobs ir lielāks, gudrāks  un bieži abu attiecībās spēlē vecāku lomu. Bobeks ir mazāks, bailīgāks, bet veikls un atjautīgs, bieži būdams drīzāk bērna lomā, kas nebūt nenozīmē to, ka viņš attapībā nepārspēj Bobu. Abiem zaķiem ir visai palaidnīgas idejas, kuru dēļ viņi bieži vien nonāk smieklīgās situācijās.

Šis ir jau otrais Mammadaba Multi rīti seanss, kurš tapis sadarbībā ar Čehijas vēstniecību Rīgā. Animācijas filmu seriāla autors ir čehu karikatūrists, ilustrators, animācijas filmu  scenārists un režisors Vladimirs Jirāneks. Boba un Bobeka pirmizrāde notika 1978. gadā, un  kopumā par zaķiem ir uzņemtas vairāk kā 90 filmu sērijas.

Mammadaba Multi rīti pasākumu repertuārs un izglītojošās sadaļas mērķis ir ļaut bērniem saprast un pamanīt to, ka par darbu ir jārūpējas. Mammadaba ir laba un dāsna pret mums, tā ir visapkārt, tā rūpējas, un mums tai jāatbild ar to pašu.

Nākamais Mammadaba Multi rīti pasākums notiks 19. maijā.

Biļešu cenas: Ls 2,00 pieaugušajiem, Ls 1,50 bērniem (bērniem līdz 6 gadu vecumam, ja sēž klēpī – ieeja bez maksas).

Seansa garums kopā ar izglītojošo sadaļu: apmēram  1 stunda 15 minūtes.

Papildu informācija:

AS „Latvijas valsts meži”

Komunikācijas daļa, tālrunis 67805432