11 • 06 • 2024

Sveic labākos LVM kokmateriālu pārvadātājus 2023. gadā

appo0150

Novērtējot sadarbības partneru darba sasniegumu un izsakot pateicību par teicamo darbu un sasniegtajiem rezultātiem, AS “Latvijas valsts meži” (LVM) jau septīto gadu pasniedz atzinības balvas kokmateriālu pārvadājumu pakalpojumu sniedzējiem. Vērtējot 2023. gada rezultātus pēc noteiktiem kritērijiem – sniegumu dažādās līgumu grupās, kokvedēja vadītāju sniegumu un pakalpojumu sniedzēju sadarbību – šogad tiek pasniegtas 8 balvas četrās kategorijās.

Kategorijā “Labākais kokvedēja vadītājs 2023” balvu par kvalitatīvu darba sniegumu saņem Juris Boltais no SIA “Egles dēls”.

“Kokmateriālu pārvadātājs 2023” kategorijā “Stabilitāte” – par sadarbību ilgtermiņa līgumu ietvaros galveno balvu saņem LSEZ SIA “Laskana”, savukārt veicināšanas balvas – SIA “Marko K” un SIA “Grantiņi-1”.

“Kokmateriālu pārvadātājs 2023” kategorijā “Iespējas” – par sadarbību vispārīgās vienošanās līgumu ietvaros galveno balvu saņem SIA “Egles dēls”, savukārt veicināšanas balvas – SIA “STATIM” un SIA “KRAUZERS”.

“Kokmateriālu pārvadātājs 2023” kategorijā “Par sadarbību” – par ieguldījumu sadarbības veicināšanā un kokmateriālu pārvadājumu procesu uzlabošanā balvu iegūst SIA “Vecvagari M”.

appo0170

SIA “Vecvagari M” darbu vadītājs Arvis Tone par iegūto balvu stāsta: “Ikdienas darbu organizējam, saskaņā ar devīzi: ko apsolām, to arī izdarām. Iespējams tieši tāpēc arī ieguvām šo uzņēmuma atzinību. LVM ir uzticams darba devējs, korekti un laikā veic samaksu par paveikto darbu. Stabils līgums motivē strādāt profesionālus un pieredzējušus kokvedēja vadītājus. Šis bija mūsu pirmais ilgtermiņa kokmateriālu pārvadājumu pakalpojumu līgums, tā darbības laikā viss notika atbilstoši plānotajam. Salīdzinot ar citiem sadarbības partneriem, LVM nodrošina pilnīgāku informāciju kokvedēja vadītājiem par veicamo darbu, tāpēc augstu novērtējam LVM loģistikas speciālistu attieksmi un veiksmīgo sadarbību. Uzņēmumiem, kas apsver sadarbību ar LVM, iesakām nebaidīties no izaicinājumiem! Pirms pieteikties konkursā, veikt rūpīgus un pārdomātus aprēķinus. “Vīrs un vārds” no abām pusēm – tas ir pamats veiksmīgai sadarbībai.”

“Ar prieku pasniedzam balvas sadarbības partneriem, kuru apņēmība un izcilais darba sniegumu ir bijis neatsverams 2023. gada mērķu sasniegšanā. Esam pārliecināti, ka izteiktā atzinība rosinās sasniegt vēl augstākus mērķus ne tikai balvu saņēmējus, bet arī tos, kuriem mazliet pietrūka, jo vērtējumos, rezultāti ar katru gadu kļūst blīvāki,” atzīst LVM transporta plānošanas vadītājs Jānis Vipulis.

Apbalvojumus saņēmušo vidū šogad ir arī jauni uzņēmumi, kas iepriekšējos gados ir krājuši pieredzi un prasmes un tas ir rezultējies ar augstiem sasniegtiem rezultātiem 2023. gadā, kas ļāvis apsteigt iepriekšējo gadu nominantus.

Lasīt vairāk: